Monday, April 28

Music Monday #2


Šeštadieni buvau at Drama Lofto kieme - LOFTAS FEST'14 launch party. Po įrašu įdėsiu keletą svetimų nuotraukų, kad suprastumėt apie ką aš. Pirmas įspūdis - I am used to it, and my friend wasn't. Žodžiu, pati idėja vos išgirdus man tikrai patiko, plius paviliojo naujo brand'o Vilniaus padangėse paminėjimas, o taip "drama" lofto kieme, būtent ir reiškė pikniką su Drama Burger komanda. O dar muzika, na mano galva viskas, ko reikia. Po savanoriavimo Lofte ruošiantis praeitų metų festui jau buvau pilnai pratusi prie pramoninės, fabrikų aplinkos, o po kažkurio laiko asfaltas, metalinės konstrukcijos ir dulkės pradeda savotiškai žavėti ir kelti šiokią tokią praėjusių renginių Lofte nostalgiją. Taigi, ėjau ir žinojau, kur atsidursiu, mano draugas deja ne. Ir štai priėjau prie vietos, kurią ir norėjau pasakyti visiems galbūt susidomėjusiems apsilankyti Lofto piknikuose, bet vis dar nedrįsusiems. 


Jeigu nemėgsti purvo ar tiesiog labai nenori išsitepti - šis piknikas ne tau. Bijai šunų, o gal būt tiesiog tau atrodo, kad tai sudaro labai netvarkingos vietos įspūdį, šis piknikas taip pat ne tau, nes lofto kiemas yra one hundred percent animal friendly. Ir paskutinis, bet greičiausiai svarbiausias, kurį pajutau ir aš - mėgstanti šunis, lofto netvarką ir kūrybišką padrikumą, jausiesi labai keistai, jeigu ateisi viena/as arba su tokios aplinkos nepripažįstančiu pašnekovu. Įspūdis toks, jog susirenka vien pažįstami artimi lofto staff'ui ir pasirodantiems muzikantams žmonės. Bet tai nėra vien įspūdis, taip ir yra. Todėl eiti bus maloniau su grupele savų, neieškančių patogumų, mėgstančių visoookia muziką ir norinčių pachillinti industrinėje aplinkoje, draugų. Nepaisant to, kad jautiesi kiek nejaukiai, bet juk pagrinde dėl to, kad visi kiti aplinkui tave yra tokie atsipalaidavę, juokingas paradoksas ir nebežinai, ką čia kaltinti save ar aplinką. 


Atėjus vakarui laukė the PETEBOX koncertas. Genialaus beatbox'erio antraštės nemelavo, tai kas sklido iš šio atlikėjo burnos yra sunkiai nupasakojama ir išties skamba daugiau nei įspūdingai. O saulei pasislėpus ir lofto kiemas įgavo kitokio žavesio. Sugrįžo visi 2013 festo prisiminimai, net draugas sutiko, kad išties apšviestas kiemas naktį atrodo kur kas geriau nei dieną. Grįžtant prie koncerto, apšildė DJ Mamania, ir laikas neprailgo, nors koncertas vėlavo gal pusvalandžiu. Tai buvo pirmas mano PETEBOX koncertas, nors atlikėjas lankėsi ir praeitais metais feste, o įspūdžiai tikrai patys geriausi. Nepaisant to, kad vargu ar pati klausyčiau tokios muzikos laisvalaikiu, dar neapsisprendžiau, bet pasirodymas paliko labai didelį įspūdį. 


Savo džiaugsmais, jog šiuo metu esu koncerte, nusprendusi pasidalinti twitter'y, kitą rytą atsikėlusi nepasigailėjau. Nuolatiniams twitter'io vartotojams bus aiškus mano gerokai perdėtas džiaugsmas pamačius Petebox retweet'ą. O taip, he saw it, he red it and then he retweeted it!



All in all, I just have a big crush for LOFTAS, I have to admit it. Here is a video from last year:


And another one in which you can find me! ... for a half of second, but still! (at 0:38)



Next time on Music Mondays - Ruth goes to... DINAMITAS FEST 2014





4 comments:

  1. hello dear!!
    such a great blog! This post is amazing and your pics... ufff I love it !!
    I`m here first time so I wanna ask you how about follow each other? Don`t worry I always follow back, so let me know if you start and then I will follow back you too :)
    have a wonderful weekend!
    xoxo from Spain
    www.thegrisgirl.blogspot.com.es

    ReplyDelete
  2. Dear, your blog is fabulous! I like your photos & your style!
    Everything is perfect!

    would you like to follow each other?

    will be happy to see you in my blog!
    www.dianacloudlet.com

    ReplyDelete
  3. Okay, I may have not understood anything but you guys look like reaally cool cool kids. OMG you are so pretty and the photography is perfection. Following right now <3

    goodvibes231.blogspot.com

    ReplyDelete