Wednesday, November 6

Sick

Su tokiais orais , nenuostabu, apsirgau. Suprantu, nereikia varyti Dievo į medį, pastaruoju metu nei lyja daug nei šąla, bet turbūt ta rudeniška atmosfera ir tas niūrumas veikia. Pati esu šilumos ir saulėtų dienų žmogus tad prastėjant mano pačios nuotaikai turbūt įvyko krizė ir imunitetui ir po tarybos komandos formavimo atkritau.

Po savaitės kosulių ir nuolat bėgančios nosies, nebesulaukiau kada gi liga pati pasibaigs, nes temperatūros kaip nebuvo taip ir lyg šiol nėra, šiandien nuėjau pas šeimos gydytoją. Sužinojau, kad (cituoju) senstu, imunitetas veikia kaip pas suaugusį - temperatūros nėra, bet tai nereiškia, kad nesergu. O tai man reiškė savaitę be mokyklos, dvi savaites antibiotikų ir mėnesį be fizinio lavinimo! Kvaila taip sakyti, bet kas gali būti geriau už peršalimą be temperatūros, taip lengvai su arbatėlėm reabilituotis namie man patinka.

Po vizito pas daktarę išėjom su Jokiu pasivaikščioti po mišką, šiuo metų laiku niūroka, bet vis vien gera pabūti gryname ore.

Nepaisant to, kad beveik visą dieną prabuvau namie, veiklos turėjau daug, nes šiandien mano mamos 50 jubiliejus. Namuose vyko generalinis tvarkymasis. Vėliau ėjau rinkti gėlių, nes tėtis šitoje srityje savimi nelabai pasitiki. Grįžus mamai nuvažiavome į ESSE restoraną Gedimino prospekte. Kadangi mama galvojo švęsti jubiliejų ten buvo puiki proga apžiūrėti patalpas ir ištestuoti meniu. Nuvažiavus supratau, kad jau esu atbukinta įvairių čiliakų ir kitų tokio pat plauko vietų, pagaliau ir vėl pajutau, ką reiškia skanus maistas bei profesionalus aptarnavimas. Buvo nuspręsta - savaitgalį švęsime čia!

https://ruthgoesto.blogspot.com/https://ruthgoesto.blogspot.com/https://ruthgoesto.blogspot.com/https://ruthgoesto.blogspot.com/


No comments:

Post a Comment