Saturday, November 9

Long day

Dayum kaip šiandien nusikaliau,neseniai grįžau namo ir taip gera išsidrėbti ant sofos su kompiuteriu ant pilvo. Žodžiu, o jeigu nuo padžių tai kadangi visą šią savaitę buvau namuose, tinginiavau ir nieko nedariau tai matomai šiandien vos pasijudinus esu taaaip nusikalus. Ryte pažadinta mamos apie 9h po to taip ir nebesugebėjau užmigti, o keltis taip anksti ryte man visai nebūdinga. Tai gi šiandien vakare turėjo atvažiuoti pusbrolis ir šiaip ryt bus mamos balius tai svečiai ir visą kitą. Na tai aišku kam svečiai, o kam namų kuopimas, todėl visą ryta praleidau šluodama, plaudama, siurbdama ir kitokiais būdais išnaudojama. Po to reikėjo ruoštis susitikimui su Mary Kay atstove.

O dabar truputis apie tai kaip įsivėliau į visą tą grožio konsultantų peklą. Gal prieš kelis mėnesius, o gal ir prieš pusę metų gavau skambutį iš moters prisistačiusios, kaip Mary Kay atstove, nu gerai galvoju. Buvau pakviesta sudalyvauti grožio pamokėlėje, sutarėm laiką dieną, bet neatsimenu kas ir kodėl bet teko atidėti tą kart. Nu gerai galvoju, viskas nebeskambins, bet deja, čia primena Jehovos liudytojus, vieną kart atidaręs duris - juos įsileidi su visam, tol kol neišsikraustysi. Ir štai prieš kelias dienas vėl gavau pakvietimą. Nuėjau. Na gal ir nepasigailėjau, sužinojau visai naudingų dalykų, viskas būtų kaip ir ok, bet susitikimo pabaigoje viską man pagadino tas jausmas, kad viskas, į šitą aš įklimpau, dabar man skambins kas tris mėnesius, aš esu jų sąrašuose... O tame man kažkas tokio labai nemalonaus yra, kai tau kaip ir padėti nori, bet tada tuo pačiu metu už viso to sėdi noras parduoti savo produkciją. O ir nėra kaip pasakyti, kad ačiū, ne dėkui, nenoriu man užteko, viso gero.

Nu gerai nebuvo blogai, kaip visiškai nemokamai pasikonsultuot su specialiste. Na bet kaip bebūtų vis vien kažką sužinojau. Vėliau jau judėjau link stoties pasitikti pusbrolio ir kaip jau iš anksto buvom sutarę eisim į kiną žiūrėti Bad Grandpa. Jei mėgstat komedijas, kartais ir lėkšti prikolai jums yra juokingi tai šitas filmas bus kažkas tokio. Prasijuokiau visą laiką, man visoks humoras tinka ir patinka, kaip supratau salėje buvo daug tokių kaip aš, nes juoko buvo iki ašarų.

Ir žinoma liko vienas iš svarbiausių dalykų, kurį turėjau padaryt šiandien - nupirkti dovaną mamai. Biudžetas buvo nebaisiai didelis 200lt. Kelias valandas prasitampius po akropolį ieškant kokio tai papuošalo, sagės ar dar ko priėjom gera dovana saloną. Dovana, kurią nupirkau turbūt yra geriausia, ką buvo galima rast už mano turėtą sumą. Taigi, ryt mama praplėš voką, kuriame ras dovanų kuponą šuoliui su parašiutu iš 1km aukščio, BE INSTRUKTORIAUS. Rytojaus laukiu nesveikai, taip noriu pamatyti visų veidus kai mama perskaitys ką gavo. Tiesiog iki dabar pati esu tokia patenkinta dovana, kad vis pasižiūrint į mamą kyla juokas.


Šiandienai tiek, einam paiilsėti, nes ryt laukia ILGAS vakaras.

No comments:

Post a Comment