Sunday, October 7

Treasure!

Praeitą savaitgalį turėjau progą pagaliau susitvarkyt savo šiukšlyną - stalčius. Ir vienoj gražioj dežutėj aptikau lobį!!! Savo atviručių kolekciją. Taip buvo juokinga pavartyti ir paskaityti kaip klasiokė rašo sveikinimą man, būdama dar kokioj 1 klasėj, tokiom kreivom, visom didžiosiom raidėm :DD Miela prisimint viską :)
Po to viename stalčiuje aptikau knygą, o joje vien visokie džiovinti lapai and etc. Ankščiau į mokyklą atsimenu visokiems darbeliams mokytojos liepdavo prisirinkti :D Na tai ir užsiliko pas mane ... 5 metam kokiem :D Tai radau nuo rožių žiedlapių iki klevo lapų :}Gražu pasižiūrėti buvo, bet viską išmečiau :) Ir taip nebėra niekur vietos daiktams susidėt :)
O paskutinis radinys irgi nustebino :D su mama ilgai juokėmės koks aš keistas vaikas buvau. Žodžiu, savo siuvinėjimų maišelyje, tarp visokių drugelių išsiuvinėtų ir panašiai radau iš sagų išsiuvinėtą kryžių...? Būtent, pati ilgiausiai bandžiau išmąstyti ir prisimint kodėl ir kam aš siuvinėjau tą sagų kryžių, bet niiiekaip neatgaminau :D Na įdomus žmogus aš, kitaip turbūt nepaaiškinsiu













6 comments:

  1. Tikrai įdomūs radiniai :D

    ReplyDelete
  2. Jeetau kaip faina rasti atvirukų kolekciją! Tuo pačiu prisiminiau savąją :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, o dar kai persiskaitai tai ir juokas suima :DD

      Delete
  3. Man patinka, kai atsiverti kokia knyga, apie kuria jau buni seniai pamirsus ir randi gele. Tooks geras jausmas ir geri prisiminimai uzplusta :)

    ReplyDelete