Friday, September 28

Birthday Cake

Vakar buvo mano gimtaadienis! Aš oficialiai atsakau pati už save, galėsiu už savo baudas susimokėt jei pagaus kontrolieriai ar panašiai :DD tai va eidama į mokyklą nieko labai įspūdingo nesitikėjau :D nes iš tiesų tai pompastiškų nesamonių nemėgstu. Simple is the new best!
Muzika buvo kažkelinta ten į galą pamoką ir buvo soooo sweet kai sėdint klasėj jau suskambėjus skambučiui kaip visada vietoj eilinės melodijos pasisveikinant su mokytoja pradėjo groti "su gimimo diena" himnas ;DDD ir iš galo klasės išlindo klasiokės nešinos tobulai karameliniu tortu!!! Sugalvojau norą, užpūčiau žvakutes ir buvau labaai labaai laiminga :)) Poto visą pamoką po vieną klasiokai ir klasiokės rinko dainas kurias visi dainavom ir sakė po palinkėjimą ^^. Mantas pasakė vieną labai mielą palinkėjimą, tai per visą klasę nuvilnijo vientisas panelių "aaaaaawwwwwww". Jis palinkėjo susirasti sau tinkamą žmogų, banalu, bet iš jo lūpų nuskambėjo labai mielai :))
Po pamokų grįžus namo radau nuo tėčio geltonų rožių! Šis gimtadienis nors ir 16tas tačiau kuklus, bet būtent savo paprastumu ir žavus :).





Ačiū visiems pasveikinusiems myliu myliu myliu jus visus!


8 comments:

  1. ohh tas torrrrtas....*a la houmerio stilio seilė nutysta*

    ReplyDelete
  2. Su praėjusiuuu! Ir, ką norėjau pasakyti, tas tortas TOBULAS.. Aš niekad nesu skanesnio valgiusi :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dėkui, jo jis nesveeeikai skanus ! ^^

      Delete
  3. Taip,taip sveikinimai!. :D* Fainiai tau ten buvo :D** :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiūū,joop miela klasės chebra turiu :}}*

      Delete