Friday, April 18

First time, big anouncements and upcoming events

Pastaruoju metu visko vyksta TIEK daug. Sunku rasti dienų, kai turiu laisvo laiko, o jeigu jo ir atsiranda, dažniausiai einu pietų miego, nes matomai praeitą naktį darbams atlikti pataupiau miego sąskaita. Pastarosios savaitės buvo pilnos visko. Užpraeitą savaitgalį grįžau iš tarptautinio projekto Latvijoje, rodos nebuvau Lietuvoje tik savaitę, bet gmail'o inbox'e manęs laukė gal pusšimtis neperskaitytų laiškų. Žiūri į kasdien didėjantį jų skaičių ir kuo toliau tuo baisiau darosi atidaryti ir patikrinti visus pranešimus. Tai gi vos grįžau užgriuvo darbų lavina, ne tik mokyklos atsiskaitymai, kas šiaip jau iš savaimės nebūtų taip jau ir sudėtinga, jei neturėčiau dar n skaičiaus kitokių veiklų. 
Tą savaitę turėjo finišuoti Lietuvos Moksleivių sąjungos rengta kūno kultūros pamokų apklausa, kurią beje pati ir parengiau, ir kaip iš giedro dangaus pasipylė kvietimai į interviu, radijo laidas. Dėl tokio didelio žiniasklaidos susidomėjimo iš tiesų buvau smarkiai nustebinta, o ypač, kai buvau pakviesta į "Laba diena, Lietuva" laidos filmavimą pristatyti apklausos rezultatus. Tai buvo mano debiutas tiesioginiame eteryje, prieš filmavimą drebėjo visos kūno dalys, bet įėjus į filmavimo aikštelę ir reklamos metu pasikalbėjus su laidos vedėju atsipalaidavau ir esu visai patenkinta rezultatu (nepaisant to, kad, reikia pripažinti, prieš kameras atrodau baisokai). Po šio laidos filmavimo dar laukė ir reportažas žinioms bei keli pakvietimai į radijo laidas. Geras jausmas, kai tavo darbas, pastangos sulaukia susidomėjimo.
Taip pat šį pirmadienį gavau atsakymus iš 2 organizatorių, dėl dalyvavimo vasaros projektuose JAV! Apie tai plačiau papasakosiu kitame įraše.



    

No comments:

Post a Comment