Monday, February 4

Then and now :)


Gerą vakarą! Šiandien sugalvojau įkelti nuotraukas iš savo vaikystės. Nežinau kodėl ,gal todėl, kad gavau įkvėpimą iš senesnio Ievos post'o, gal tiesiog norisi pasirodyti, kaip aš atrodžiau, kai buvau mažas pipiras. Šiaip niekada nebuvau iš tos žmonių grupės, kurie slepia savo vaikystės nuotraukas, nes buvo stori, per kūdi, ar šiaip vaikystės prisiminimus laiko valstybine paslaptimi. Atvirkščiai, manau, kad iki 7-8 metų buvau savo gražiausiame periode, buvau chubby and cute kid. Vėliau, visą savo gyvenimą praleidau kieme su draugais, ta prasme grynai, aš gyvenau kieme. O tada ir prasidėjo... Rengiausi bet ką, galvą plaudavausi kartą į pusantros svaitės, panagės juodos, būdavo ir taip, kad po visos dienos kiemo dulkėse vasarą, aš vonioje tiesiog pastovėdavau tam tikrą laiką, kad tėvai galvotų, kad prausiausi, o nieko nedarydavau, nes TIESIOG tingėjau praustis ir eidavau miegot. Jei paprasčiau - nemėgau praustis :) Taip, žinau, buvau vaikas šlykštukas. Bet niekada neturėjau problemų su oda, kol vieną dieną mama kažką užsiminė kaip reikia prausti veidą kiekvieną dieną antraip bus blogai ir ims rastis spuogai. O aš esu toks žmogus, kuris sugeba sau įsitikėti visokius dalykus ir aš tiesiogine to žodžio prasmė įsitikėjau sau acne. Nejuokauju. Nuo tada iki maždaug dabar jaučiu viso to padarinius, dabar situacija geresnė, bet, it's just not over, I can feel and see it. 12-15 savo gyvenimo metus galėčiau apibūdinti kaip - acne gone wild. Žemai surišta arklio uodega, baisi veido oda ir golfai ar trumpos maikės - ypatingas stiliaus pojūtis - buvo mano skiriamieji bruožai. Na bet džiaugiuosi, kad net atrodant taip draugų turėjau ir nebuvau viena, phew bent charakteris apynormalis buvo :)
















Būtų labai smagu sužinoti apie jus, jei kartais sugalvotumėte padaryt (ar jau darėte) įrašą apie savo vaikystę labai apsidžiaugčiau jei paliktumėte nuorodą į savo įrašą komentarų skiltyje apačioje :))

5 comments:

  1. Such a lovely pic!

    Best wishes!

    http://e-nsisters.blogspot.com/2013/02/biraz-kamuflaj-biraz-zmba.html

    ReplyDelete
  2. Lovely pics dear!
    Love the cardi!
    PS. Im looking for mutual followers, are you in? :)

    Win a MAX Factor MASCARA: >> GIVEAWAY <<
    milna89.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. So cute photos. :)
    Would you like to follow each other? Follow me and i'll be happy to follow
    you back. :)
    http://jonnessa.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Hey, i really like your bog and your picture.

    you want to follow each other via gfc and bloglovin ?

    i would be happy :)

    lovely greetings, lucia

    http://lucci-gucci.blogspot.de/

    ReplyDelete
  5. Jeeetus, kokia tu grazute - tiek dabar, tiek anksciau! Dievinu tavo rudas akutes ir sviesus plaukus! Kazkas tobulo!! :)
    Na , o galiu pasigirti, jog buvau lygiai tokia pati dziungliu mergaite kaip ir tu! Svara ar maistas man nebuvo prioritetas - svarbiausia sava "chebra" ! hahaha

    Buckis Tau! :*

    ReplyDelete